Choose Your Language

NIFTY™ Test

Neinvazivni Prenatalni Test BROJ 1 u Svetu i u Srbiji. NAJŠIRI PANEL ISPITIVANJA – ANALIZA CELOKUPNOG GENOMA BEBE (svih 46 hromozoma) – KLINIČKI VALIDIRAN na 147.000 realnih trudnoća. Preko 4 MILIONA izdatih i potvrđenih rezultata ŠIROM SVETA. 70% svih izvršenih NIPT testova na svetu su NIFTY.

NIFTY™ test

NIFTY ( Non-Invasive Fetal TrisomY) je bezbedan, jednostavan, neinvazivan prenatalni test (NIPT), za detekciju hromozomskih ambnormalnosti ploda već od 10. nedelje trudnoće.

Upotrebom najnaprednije tehnike masivnog paralelnog sekvenciranja čitavog genoma (svih 46 hromozoma), NIFTY test postiže preko 99 % tačnosti za tri najčešće trizomije prisutne na rođenju: Daunov, Edvardsov i Patauov sindrom. Da saznate više o ovom testu kliknite na link ispod.

Pogledajte priču budućih roditelja o neinvazivnom prenatalnom testu kao i razloge zašto su izabrali NIFTY™ test.

Play video

Prednosti NIFTY™ testa

BEZBEDAN I BRZ

Bez rizika po bebu i trudnicu. Već od 10. nedelje trudnoće, analizom standardnog uzorka 10 ml venske krvi majke. Pogodan i za blizanačke, VTO kao i trudnoće sa doniranom jajnom ćelijom. Rezultat za 7 dana.

NAJKOMPLETNIJI

ANALIZA SVIH 46 HROMOZOMA BEBE. Najširi panel ispitivanja: sve trizomije (1-22), aneuploidije polnih hromozoma (X,Y), 61 mikrodelecija/mikroduplikacija, incidentalni nalazi uz kliničko tumačenje, pol bebe.

NAJPRECIZNIJI

Više od 99% u otkrivanju trizomija, što je potvrđeno najvećim kliničkim ispitivanjem na svetu u 147.000 realnih trudnoća, kao i u preko 4 MILIONA izdatih i potvrđenih NIFTY rezultata širom sveta.

NAJPOUZDANIJI

Preko 4 MILIONA NIFTY testova do sada izvedeno širom sveta sa NAJNIŽOM STOPOM lažno pozitivnih rezultata od 0.05%. NAJVIŠA STOPA USPEŠNOSTI 99.902%. NIFTY UVEK DAJE REZULTAT!

Kalkulator za pomoć pri odluci o neinvazivnom prenatalnom testu

Mi razumemo da je odluka da li je neinvazivni prenatalni test odgovarajući za Vas veoma komplikovana. Zato smo za Vas napravili kalkulator koji će vam pomoći da odlučite da li je neinvazivni prenatalni test opcija koju bi trebalo da razmotrite. Zapamtite, uvek bi trebalo da se konsultujete sa Vašim lekarom o pitanjima vezanim za prenatalno zdravlje i dostupnim opcijama za testiranje.

Novosti i događaji